Vi skaper resultater.

Strategiutvikling - Briand Consulting AS

Mer om oss

Briand Consulting Tromsø - Rådgiver bedrift

Om oss

BRIAND Consulting AS

Forretningsutvikling.

Om BRIAND

BRIAND Consulting AS ble etablert i 2004 av Knut Bringsverd Andreassen. Selskapet har jobbet med en rekke utviklingsrettede kunder i Nord-Norge, nasjonalt og internasjonalt (Sverige, Danmark, Storbritannia og Polen). En rød tråd gjennom alt av prosjekter vi har jobbet med; er verdiskapning med utgangspunkt i Nord-Norge.

Vår tilnærming

Vi driver etter profesjonelle prinsipper, og setter vår ære i det å bidra til å skape resultater hos kunder. Du som kunde skal kjenne på det å bli ivaretatt og at dine interessert står i høysetet. Selskapet har levert gode resultater gjennom alle driftsår. Det er vanskelig å bidra til at kunder skal drive en effektiv virksomhet og skape lønnsomhet, om man ikke er i stand til å gjøre dette selv.

Management-for-hire (MFH) - Briand Consulting

Forretningsfilosofi

Kundene våre står overfor komplekse utfordringer, enten det gjelder ressurser, kompetanse eller strategi. Som samtalepartner med kunder, danner vi et bilde av deres problemstillinger og utfordringer gjennom samtaler. Vi blir enig om plan for gjennomføring, og starter så med arbeidet.

Etter at behov er avklart hos kunder, utarbeider vi forslag til løsningsskisser. Vi tar så ansvar for å gjennomføre sammen med kunden. Og skaper resultater.

Finn ut mer

Kundeløfte

Vårt kundeløfte er effektiv problemløsning innenfor avtalte rammer, og vi bidrar med energi, entusiasme og humør gjennom hele prosessen. Merverdien skal være synlig i forhold til prosjektets målsetning.

Leveransen skal være komplett, og du som kunde skal få en håndfast løsning. I mange tilfeller engasjerer kundene oss for å gjennomføre løsningen via en management-for-hire modell.

Ta kontakt

Briand Consulting - Bedriftsrådgiving Nord-Norge

Identifisering av problemstillinger og utfordringer

Vi skaper resultater.

01

Vi setter oss raskt inn i dine behov som kunde og skaper synlige resultater.

Leveranseevne og fleksibilitet

Som en del av din virksomhet.

02

Vi vil gi deg kapasitet og kompetanse for å håndtere utvalgte prosjekter eller ansvarsområder.

Arrow Icon - Briand Consuilting
Arrow Icon - Briand Consuilting

Har du behov for å skape bedre resultater?

Ta kontakt om du har en forespørsel eller et spørsmål.

Kontaktinformasjon

Knut Bringsverd Andreassen

Founder & CEO

+47 901 71 036knut.andreassen@briand.no
Briand Consulting

Referanser

Kunder & partnere