Vi skaper resultater.

Strategiutvikling - Briand Consulting AS

Om BRIAND Consulting AS

Briand Consulting Tromsø - Rådgiver bedrift

Om oss

BRIAND Consulting AS

Forretningsutvikling mot både privat og offentlig sektor

Om BRIAND

BRIAND Consulting AS ble etablert i 2004 av Knut Bringsverd Andreassen. Selskapet har jobbet med en rekke utviklingsrettede kunder i Nord-Norge, nasjonalt og internasjonalt (Sverige, Danmark, Storbritannia og Polen). En rød tråd gjennom alt av prosjekter vi har jobbet med; er verdiskapning med utgangspunkt i Nord-Norge.

Vår tilnærming

Vi driver etter profesjonelle prinsipper, og setter vår ære i det å bidra til å skape resultater hos kunder. Du som kunde skal kjenne på det å bli ivaretatt og at dine interessert står i høysetet. Selskapet har levert gode resultater gjennom alle driftsår. Det er vanskelig å bidra til at kunder skal drive en effektiv virksomhet og skape lønnsomhet, om man ikke er i stand til å gjøre dette selv.

Management-for-hire (MFH) - Briand Consulting

Forretningsfilosofi

Kundene våre står overfor komplekse utfordringer, enten det gjelder ressurser, kompetanse eller strategi. Som samtalepartner med kunder, danner vi et bilde av deres problemstillinger og utfordringer gjennom samtaler. Flere løsnings-modeller blir skissert basert på møter og diskusjoner.

Vår tilnærming inkluderer enkel og tydelig skriftlig kommunikasjon og visuelle skisser av løsnings-modeller. BRIAND Consulting utfordrer kundene til å tenke kreativt, selv når det gjelder aspekter de kanskje ikke ønsker å høre. Kundene trenger rask problemløsning, og jeg prioriterer leveranseevne og fleksibilitet for å imøtekomme deres forventninger.

Finn ut mer

Kundeløfte

Vårt kundeløfte er effektiv problemløsning innenfor avtalte rammer, og vi bidrar med energi, entusiasme og humør gjennom hele prosessen. Merverdien skal være synlig i forhold til prosjektets målsetning.

Leveransen skal være komplett, og du som kunde skal få en håndfast løsning. I mange tilfeller engasjerer kundene oss for å gjennomføre løsningen via en management-for-hire modell.

Ta kontakt

Briand Consulting - Bedriftsrådgiving Nord-Norge

Identifisering av problemstillinger og utfordringer

Effektive løsninger på komplekse utfordringer.

01

Fleksibilitet, leveranseevne og en komplett leveranse er våre prioriteter.

Leveranseevne og fleksibilitet

Vi utfordrer deg til å tenke kreativt.

02

"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."
– Albert Einstein

Arrow Icon - Briand Consuilting
Arrow Icon - Briand Consuilting

Har du behov for å skape bedre resultater?

Ta kontakt om du har en forespørsel eller et spørsmål.

Knut Bringsverd Andreassen - Briand Consulting Tromsø

Knut Bringsverd Andreassen

Founder & CEO

knut.andreassen@briand.no+47 901 71 036
Briand Consulting

Referanser

Kunder & partnere