Prosjekter levert i 2023

Les hele nyheten

2023 ble et meget godt og hektisk år, og vi fikk muligheten til å jobbe med krevende prosjekter og meget kompetente mennesker lokalt, regionalt og nasjonalt. Under finner du en kort beskrivelse av prosjekter og resultater. Om du har behov for kompetanse og kapasitet innenfor forretningsutvikling og interimsledelse, ta gjerne kontakt.

Sterk autentisering/Helse Nord RHF

Vi har hatt prosjerktlederansvar for planleggings- og gjennomføringsprosjekt knyttet til innføring av multifaktor autentisering og sentral autentiseringstjeneste i Helse Nord. Helse Nord består av i overkant av 20000 ansatte fordelt på en rekke ulike lokasjoner. Ansatte vil nå logge seg på sin brukerkonto via multifaktor med høynet sikkerhetsnivå. Sentral autentiseringstjeneste hvor applikasjoner autentiserer mot denne ble også innført. Prosjekt gjennomført iht plan og høyner sikkerhetsnivået betydelig. Dette er for øvrig i tråd med anbefalinger fra NSM.

Etablering av elbilladere/Senja kommune

Senja kommune har en offensiv strategi rundt etablering av ladeinfrastruktur for elbil med viktige strategiske steder i kommunen. I løpet av 2022 og 2023 har vi hatt prosjektledelse for etablering av ladestasjoner på Finnsnes, Stonglandseidet og Gryllefjord. Det er også prosjektert ladere som skal etableres på Skaland. Tesla vil også etablere superledere på Finnsnes i løpet av 2024. Vi har hatt prosjektledelse for planlegging, gjennomføring oppfølging av leverandører og andre viktige interessenter.

Forretningsutvikling/iteam as

iteam er et av Norges raskest voksende selskapet innenfor IKT. Hovedsete for virksomheten er i Narvik. Vi har bistått innenfor forretningsutvikling innenfor flere av forretningsområdene, herunder internasjonalisering.

Prosjektledelse/Wilsgård Fiskeoppdrett AS og Stella Polaris AS

Wilsgård Fiskeoppdrett AS i Torsken og Stella Polaris AS i Kårvikhamn vil etablere såkalt «Bygdesenter» bestående av døgnåpne butikker, omsorgsboliger, næringsarealer og utleieleiligheter. Vi har hatt prosjektledelse for forprosjektetet. Dette vil være ferdig til sommeren 2024.

Strategiutvikling/Norges Idrettsforbund

Bardufosstun AS (eid av Norges Idrettsforbund) har en lang og stolt historie regionalt. Vi har vært prosessleder for gjennomføring av strategiprosess i selskapet.

Forretningsutvikling/Wilsgård Reiseliv AS

Vi har over år jobbet både strategisk og operasjonelt med Wilsgård-konsernet i Torsken på Senja. Siden 2020 har konsernet etablert en betydelig satsning innenfor reiseliv. Vi har bistå med prosjektledelse knyttet til kanalsalg, sikkerhet og ulike viktige prosjekter.

Har du behov for å skape bedre resultater?

Ta kontakt om du har en forespørsel eller et spørsmål.

Kontaktinformasjon

Knut Bringsverd Andreassen

Founder & CEO

+47 901 71 036knut.andreassen@briand.no